Kulturë

“T’padashtun” për traumat e luftës së 1999-s, premierë televizive në KTV

“T’padashtun” për traumat e luftës së 1999-s, premierë televizive në KTV

Qendra Kinematografike e Kosovës në bashkëpunim me Kohavisionin të dielën prej orës 20:30 sjellin premierën televizive të filmit “T’padashtun” me skenar dhe regji të Edon Rizvanollit.

Në rolet kryesore në film shfaqen aktorja kosovare Adriana Matoshi dhe aktori holandez Jason de Ridder, derisa filmi është dramë që merret me pasojat dhe traumat e shkaktuara nga lufta e vitit 1999 në Kosovë.