Kulturë

Artisti i hartave në karantinë

Artisti i hartave në karantinë

Artisti britanik Gareth Fuller, me ilustrime të dendura e vizatime topografike, analizon fenomenologjinë e një vendi. Kërkimi i tij shpesh nis me shëtitje të ngjeshura – që arrijnë ndonjëherë në qindra milje – mes rrugësh gjarpërore, përgjatë autostradave dhe ndërtesave e pikave kulturore.

Është një rutinë me të cilën është mësuar artisti derisa u detyrua që të vetëkarantinohet për 14 ditë.