Kulturë

“Rrugëtimi i besës” me tinguj shqip edhe në Austri e Gjermani

“Rrugëtimi i besës” me tinguj shqip edhe në Austri e Gjermani
 

Prishtinë, 26 shkurt – Vjollca Robelli-Mripa, e njohur me emrin skenik AJO, ka bërë një hap përpara në karrierën ndërkombëtare.

Këngëtarja që për muzikën e saj inspirohet nga trashëgimia shqiptare po synon që të fillojë një turne nëpër vende të ndryshme të Evropës, por edhe në SHBA. Austria dhe Gjermani janë destinacionet e para. Në këto dy shtete do të shpalosë elementet e muzikës tradicionale në një ambient të jazzit. Këngëtares, rrugën për të bërë diçka të tillë ia ka hapur koncerti i së premtes, në “Rich Mix”, një nga qendrat më unike dhe më dinamike të artit në Londër.