Kulturë

Ministrja Dumoshi ofron bashkëpunim institucional për Bienalen Manifesta

Ministrja Dumoshi ofron bashkëpunim institucional për Bienalen Manifesta
Foto: MKRS
 

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, priti sot drejtoreshën për Kulturë në Komunën e Prishtinës, Blerta Basholli.

Drejtoresha Basholli, në këtë takim njoftues uroi që punën e mirë që e ka bërë në Komunën e Prishtinës si drejtoreshë për Kulturë në qeverisjen e kaluar lokale, ta vazhdojë edhe në Ministrinë, të cilën tash e drejton.