Kulturë

Teatri Kombëtar i Kosovës miratoi repertorin për vitin 2020

Teatri Kombëtar i Kosovës miratoi repertorin për vitin 2020

Teatri Kombëtar i Kosovës përmes një njoftimi për opinionin artdashës, mediat elektronike dhe ato të shkruara se Këshillit Drejtues të TKK-së, pas propozimeve të projekteve nga ana e menaxhmentit te TKK-se, miratoi këto projekte për repertorin artistik të vitit 2020:

Skena e madhe 2020: