Kulturë

Ministrja Dumoshi kërkon të caktohet vendi për vendosjen e shtatores së Anton Çettës

Ministrja Dumoshi kërkon të caktohet vendi për vendosjen e shtatores së Anton Çettës

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, si asambleiste e Kuvendit Komunal të Prishtinës, ka kërkuar sot që në mbledhjen e radhës të hyjë në rend të ditës vendimi për vendosjen e shtatores së Anton Çettës.

Përmes një statusi në Facebook, Dumoshi ka thënë se Kosova dhe Prishtina i kanë borxh Antonit, andaj duhet miratuar ky vendim për t’i gjetur vend Antonit në Prishtinë.