Kulturë

Arbnor Morina ekspozon rreth 20 punime në “Caffe Atelie +”

 

Në artin e tij, dominojnë pikturat dhe vizatimet.

Në to, Arbnor Morina ka vendosur instinktet bazike të njerëzve pas ndonjë ndodhie që përjetojnë.