Kulturë

Dëmet nga shiu mbyllin disa salla leximi në Bibliotekën Kombëtare

Reshjet e shiut gjatë ditëve të fundit në vend, kanë bërë që hapësira të Bibliotekës Kombëtare të Kosovës, të përfshihen nga uji.

Depërtimi i ujit në salla të leximit dhe në hapësirat tjera punuese të BKK-së, është bërë shkaku i punimeve që po bëhen për renovimin e kulmit të këtij institucioni.