Kulturë

Shkolla e Zllakuqanit bëhet sërish me bustin e Atë Shtjefën Gjeçovit

Shkolla e Zllakuqanit bëhet sërish me bustin e Atë Shtjefën Gjeçovit

Shkolla fillore “Atë Shtjefën Gjeçovi” në fshatin Zllakuqan të Klinës kishte mbetur pa bustin e atit patriot shqiptar dhe mësuesit që mban emrin e tij.

Dikush e kishte vjedhur atë para tre muajve në oborr të shkollës dhe ende nuk është gjetur as busti, e as ata që e kanë larguar apo vjedhur, shkruan sot “Koha Ditore”.