Kulturë

Rrëfimi i Apostol Tanefit për “Paris-presse” për planet të tij për rrëzimin e Enver Hoxhës

Rrëfimi i Apostol Tanefit për “Paris-presse” për planet  të tij për rrëzimin e Enver Hoxhës
 

“Paris-presse” ka botuar, të mërkurën e 18 marsit 1953, në faqen nr.5, një shkrim në lidhje me intervistën ekskluzive me udhëheqësin e partizanëve shqiptarë Apostol Tanefin dhe planet e tij për të rrëzuar Enver Hoxhën.

Korrespondenti ynë special Jean-François Devay na telefonon nga Shkupi: