Kulturë

“Redo” vë në pah dizajnin dhe rëndësinë e ndërtesave publike

“Redo” vë në pah dizajnin dhe rëndësinë e ndërtesave publike

Për tri ditë me radhë, “Redo” ishte nikoqire e 300 mysafirëve nga Kosova, por edhe nga vende të tjera për të diskutuar për çështje aktuale që kanë të bëjnë me dizajnin grafik.

Të dielën e përfundoi edicionin e nëntë. Organizoi një seri ngjarjesh dhe krijoi një trekëndësh me lokacionet e tij, shkruan sot “Koha Ditore”. Në natën e parë u mbajt në “Kino Armata”, të dytën në Sallën e kuqe të Pallatit të Rinisë dhe në të tretën në bibliotekën kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”.