Kulturë

Shikuesi është ai që i mungon kinematografisë kosovare

Shikuesi është ai që i mungon kinematografisë kosovare

I lindur në vitin 1990 në Mitrovicë, Zgjim Terziqi ishte 8-vjeçar kur ai dhe familja e tij e braktisën shtëpinë e tyre, e cila u dogj gjatë luftës në Kosovë.

Nëna dhe babai i tij - një kirurge plastike dhe një inxhinier i elektros – punuan ditë dhe natë që të alokonin mjetet e mjaftueshme që të blinin një banesë për ta dhe dy djemtë e tyre. Gjë që ia arritën në vitin 2001.