Kulturë

Ansambli “Shota” pjesë e garës “Cheonean Folkore and Dance Festival” në Korenë e Jugut

Ansambli “Shota” pjesë e garës “Cheonean Folkore and Dance Festival” në Korenë e Jugut

“Shota” , përkrah 17 shteteve nga mbarë bota, në “Cheonean Folkore and Dance Festival” të Koresë së Jugut

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve “Shota”, të premten do të udhëtojë për në Seul të Koresë së Jugut, për të marrë pjesë në Festivalin “Cheonean Folkore and Dance Festival”, i cili do të mbahet nga data 25 deri më 29 shtator.