Kulturë

‘Koprraci’ i Ferizajt hapi Festivalin Ndërkombëtar të Teatrit në Kajro

‘Koprraci’ i Ferizajt hapi Festivalin Ndërkombëtar të Teatrit në Kajro

Shfaqja “Koprraci” e Teatrit “Adriana” të Ferizajt, me regji të Elmaze Nurës, e hapi edicionin e 26-të të Festivalit Ndërkombëtar të Teatrit Bashkëkohor dhe Eksperimental, që ka nisur më 11 shtator dhe mbyllet më 19 shtator 2019, në kryeqytetin e Egjipti, Kajro.

Shfaqja ferizajase ka pasur dy prezantime në këtë festival, më 11 dhe 12 shtator.