Kulturë

Henry, shqiptari 12-vjeçar që luan në serialet më popullore në botë

Henry, shqiptari 12-vjeçar që luan në serialet më popullore në botë

Henry është një djalë shqiptar vetëm 12 vjeç, me të cilin të gjithë duhet të mburremi.

Ai zotëron shumë talente, duke filluar që nga arti dhe muzika, modelingu, reklamat dhe aktrimi.