Kulturë

Kalaja e Beratit, dëshmitare shekullore e historisë

Kalaja e Beratit, dëshmitare shekullore e historisë

Kalaja e Beratit në Shqipëri, vazhdon të jetë dëshmitare shekullore e historisë.

Kalaja për të cilën besohet se është ndërtuar në shekullin e katërt para erës sonë dhe e cila gjendet në një kodër të lartë, është kurora e qytetit antik.