Kulturë

Zgjatet orari në bibliotekën “Sulejman Krasniqi” në Rahovec

Zgjatet orari në bibliotekën “Sulejman Krasniqi” në Rahovec

Drejtoresha për Kulturë, Rini dhe Sport në komunën e Rahovecit, Bjondina Kleqka, njofton të gjithë studentët dhe lexuesit, që gjatë muajit shtator orari i punës në bibliotekën “Sulejman Krasniqi” në qytetin e Rahovecit.

“Zgjatja e orarit të punës bëhet nga ora 08:00 deri në ora 19:00, si dhe të shtunave prej orës 10:00 deri 14:00”, thuhet në njoftim.