Kulturë

“Sunny Hill” nga viti 2020 mbahet në Qendrën e Panaireve në Bërnicë

“Sunny Hill” nga viti 2020 mbahet në Qendrën e Panaireve në Bërnicë
 

Festivali Sunny Hill në vitin e ardhshëm do të organizohet në Qendrën e Panaireve në Bërnicë.

Ministri në detyrë i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, së bashku me përfaqësuesin e “Sunny Hill”, Dukagjin Lipa, sot në Prishtinë kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi lidhur me organizimin e këtij festivalit kulturor.