Kulturë

Saimir Strati thyen edhe një rekord Guinness

Saimir Strati thyen edhe një rekord Guinness
 

Artisti i mozaikëve, Saimir Strati ka shënuar rekordin e 11 në Librin e Rekorderve Guinness.

15 metra katrorë, të mbuluar me 250 mijë vida të ngjyrave dhe dimensioneve të ndryshme, Strati arriti të realizonte portretin e Ataturkut për 37 ditë.