Kulturë

Ajet Leci reagon për vendimin e MKRS-së: A kam të drejtë të konkurroj për t’u punësuar

Ajet Leci reagon për vendimin e MKRS-së: A kam të drejtë të konkurroj për t’u punësuar

Ajet Leci, i cili ishte emëruar drejt i Muzeut Kombëtar nga ana e Këshillit të Muzeut, ka reaguar pas vendimit të MKRS-së për të shkarkuar Këshillin dhe njëherësh për t’ia mohuar të drejtën që Leci të udhëheqë me Muzeun.

Shkarkohet Këshilli Drejtues i Muzeut, bie poshtë edhe vendimi për drejtorin e ri