Kulturë

Kalaja e Ali Pashës dhe Vasiliqisë, atraksion për turistët në Porto Palermo

Kalaja e Ali Pashës dhe Vasiliqisë, atraksion për turistët në Porto Palermo

Kalaja e Ali Pashës dhe Vasiliqisë në Porto Palermo është një atraksion i veçantë për turistët e huaj që në Shqipëri nuk vijnë vetëm për plazhet. Ata bëhen kuriozë në mënyrë të veçantë për historinë, por nuk kanë një cicëron që t'u japë përgjigje.

Në Porto Palermo, turistët nuk shkojnë vetëm për të shijuar natyrën dhe detin e pastër por për tu njohur edhe me historinë.