Kulturë

Nisi në Prishtinë kampi veror ndërkombëtar “WiSci”

Nisi në Prishtinë kampi veror ndërkombëtar “WiSci”

Njëqind vajza nga Shtetet e Bashkuara, Kosova dhe vendet e rajonit, janë mbledhur dje në Prishtinë ku do të qëndrojnë për dy javë, sa do të zgjasë kampi veror i vajzave për shkencë, teknologji, inxhinieri dhe matematikë.

Kampi i njohur si WiSci synon të nxisë pjesëmarrjen më të madhe të vajzave në këto fusha, thotë drejtoresha e tij Bailey Leuschen.