Kulturë

Toy Story 4, filmi i pestë rekord i Disneyt me një miliard dollarë fitime

Toy Story 4, filmi i pestë rekord i Disneyt me një miliard dollarë fitime

1 miliard dollarë, dhe më shumë!

Disney njoftoi se vazhdimi i filmit të popullarizuar të animuar, Toy Stoy 4, e ka tejkaluar në të gjithë botën “kufirin” kinematografik 1 miliardë dollarësh pothuajse dy muaj pas shfaqjes së tij teatrale. Ky është filmi i pestë 1 miliard dollarësh i Disney për vitin 2019, pas Aladdin, The Lion King, Captain Marvel dhe Avengers: Endgame - të gjithë këta i fituan nga më shumë se 1 miliard dollarë më herët këtë vit.