Kulturë

MKRS-ja dhuron 135 tituj librash për Luginën, thotë se kjo pjesë do ta ketë vëmendjen e institucioneve të Kosovës

MKRS-ja dhuron 135 tituj librash për Luginën, thotë se kjo pjesë do ta ketë vëmendjen e institucioneve të Kosovës
 

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka pritur përfaqësuesit e institucioneve të kulturës nga Lugina e Preshevës. Në një ceremoni solemne është bërë shpërndarja e 135 titujve të librave të blera nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit .

Me këtë rast, Gashi tha se MKRS-ja do të vazhdojë t’i mbështesë të gjitha institucionet dhe bibliotekat me furnizim me libra, e me theks të veçantë institucionet shqiptare të kulturës në komunat e Luginës së Preshevës.