Kulturë

Vihet gurthemeli për rindërtimin Kullës së Shaban Mangjollit

Vihet gurthemeli për rindërtimin Kullës së Shaban Mangjollit

Bashkëluftëtarit të Shaban Polluzhës e Azem Bejtës, Shaban Mangjollit, luftëtarit të Lëvizjes Kaçake, sot iu vendos gurthemeli i Kullës Muze.

Ministri në detyrë i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, e cilësoi Shaban Mangjollin “patriot të veçantë nga Drenica heroike”.