Kulturë

Njomza: Nëna dhe babai asnjëherë nuk më kanë lejuar të harroj se ku i kam rrënjët

 

Artistja e re me origjinë nga Kosova, Njomza Vitia, ka arritur që ta bëjë për vete tregun amerikan të muzikës.

Gjithashtu, ajo ka perfomuar për herë të parë në Prishtinë në Festivalin “Sunny Hill”.