Kulturë

Dua me “One Kiss” e Calvin Harris me performancë të jashtëzakonshme i japin vulën “Sunny Hillit” për sivjet

Dua me “One Kiss” e Calvin Harris me performancë të jashtëzakonshme i japin vulën “Sunny Hillit” për sivjet
Foto: Sunny Hill
 

Një përmbyllje fantastike i ka dhënë DJ i famshëm Calvin Harris edicionit të dytë të festivalit “Sunny Hill” në Prishtinë.

Me hitet e tij botërore ai arriti të vazhdojë atmosferën e jashtëzakonshme që për dy ditë krijuan yje të shumta vendore dhe superyjet botërore Miley Cyrus e reperi shqiptaro-amerikan Gashi.