Kulturë

“Sunny Hill” e “Dokufesti” rrisin numrin e turistëve dhe të hyrat e bizneseve në Kosovë

 

Festivali Sunny Hill dhe ai Dokufest, kanë mbushur Prishtinën dhe Prizrenin me turistë.

Shumica e bujtinave e hoteleve në të dy qytetet janë të mbushura.