Kulturë

Dua Lipa thotë se “Sunny Hill” po mbahet për të rinjtë e talentet në Kosovë

Dua Lipa thotë se “Sunny Hill” po mbahet për të rinjtë e talentet në Kosovë
 

Komuna e Prishtinës dhe Sunny Hill Foundation kanë nënshkruar sot marrëveshje bashkëpunimi për krijimin e Sunny Hill Academy në Prishtinë.

Për këtë Sunny Hill Foundation po i jep 150 mijë euro. Në këtë shkollë do të ketë instrumente dhe gjëra të tjera që nevojiten për talentet e rinj në Kosovë, që të mund të ushtrojnë aty, transmeton kosovapress.