Kulturë

“Ramë Lahaj dhe miqtë” me artin si balancim përballë situatës politike

“Ramë Lahaj dhe miqtë” me artin si balancim përballë situatës politike
 

Prishtinë, 26 korrik – Tenori Ramë Lahaj e ka konsideruar si detyrim ndaj publikut rikthimin me një koncert në Prishtinë pas atij të vitit të kaluar për nder të Ditës së Evropës, që u mbajt në Amfiteatrin e Bibliotekës Universitare në kryeqytet, e ku salla ishte e vogël për të gjithë të interesuarit. Por ka edhe një tjetër arsye. Përtej këtij detyrimi, situata politike në Kosovë, kufijtë dhe zhvillimet e fundit në komunitetin artistik në lidhje me sallën koncertale kanë qenë një shtysë tjetër, shkruan sot Koha Ditore.

Për këtë, tenori i skenave botërore ka mbledhur disa nga miqtë e tij për të sjellë më 1 gusht në sheshin “Skënderbeu”, koncertin “Ramë Lahaj me miq”.