Biblioteka e Arshi Pipës ngjall interesin e studiuesve

Biblioteka e Arshi Pipës ngjall interesin e studiuesve

15 July 2019 10:37

Në fundin e jetës, profesori shqiptaro–amerikan Arshi Pipa, i dhuroi bibliotekën dhe arkivin e familjes Pipa, Muzeut Historik të qytetit të Shkodrës.

Drejtues të këtij institucioni, transmeton Zëri i Amerikës, thonë se ajo është një pasuri me vlera të veçanta jo vetëm për qytetin e Shkodrës.

 

Komentet

Shto koment

Të ngjashme