Kulturë

De Niro dhe Netflix për New Yorkun si Hollywood i ri

De Niro dhe Netflix për New Yorkun si Hollywood i ri
 

“Steiner Studios” hapën zyrat përgjatë Brigjeve të Brooklynit më 2004 si studioja më e madhe filmike jashtë Hollywoodit. Produksionet televizive dhe filmike janë vendosur në lokacione më të lira në qytetin njujorkez, dhe studioja e re po mundohet ta përmbysë këtë trend.

Dhe pas pothuajse pesëmbëdhjetë vjetësh, industria është në shpërthim të madh.