Kulturë

Në Festivalin 'Anibar' do të shfaqen rreth 300 filma të animuar

Në Festivalin 'Anibar' do të shfaqen rreth 300 filma të animuar
 

Rreth 300 filma të animuar, me një llojllojshmëri te pasur artistike me temë kryesore shpresën dhe frikën, do të shfaqen në kuadër të Festivalit 'Anibar", që mbahet në Pejë nga 15-21 korrik.

Kështu bënë të ditur zyrtarë të Anibar International Animation Festival, i cili fillon më 15 korrik dhe do të zgjasë deri më 21 korrik.