Kulturë

Më 28 qershor AJO sjell këngën “BESA”

Më 28 qershor AJO sjell këngën “BESA”

Këngëtarja Vjollca Robelli Mripa e njohur si “Ajo” do të publikojë këngën e saj më të re të quajtur “BESA”.

“BESA” do të publikohet me 28 qershor dhe është punuar nga emra të njohur dhe respektuar në industrinë e muzikës në Angli.