Kulturë

Fatos Berisha zgjidhet drejtor artistik i Teatrit Kombëtar të Kosovës

 

Fatos Berisha është zgjedhur sot drejtor artistik i Teatrit Kombëtar të Kosovës, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

“Këshilli Drejtues i Teatrit Kombëtar të Kosovës, pas një procesi të gjatë vlerësimi, ku të gjithë kandidatët iu kanë nënshtruar testit me shkrim dhe intervistës me gojë, në mbledhjen e sotshme ka zgjedhur Fatos Berishën për drejtor të ri artistik”, thuhet në komunikatë, transmeton Koha.net.