Kulturë

Panairi i Librit në Pejë me ofertë treditore për lexuesit

Panairi i Librit në Pejë me ofertë treditore për lexuesit
Folegjenda: Me mesazhe për nxitjen e leximit, e me kritika për mungesë lexuesish, të mërkurën është hapur edicioni i gjashtë i Panairit të Librit “Peja 2019”

Pejë, 13 qershor – Nën stendat e ngritura në qendër të qytetit të Pejës, të mërkurën, është hapur edicioni i gjashtë më radhë i Panairit të Librit “Peja 2019”.

Organizuar nga Drejtoria për Kulturë, Rini e Sport dhe biblioteka “Azem Shkreli”, si dhe i mbështetur financiarisht nga Ministria e Kulturës, kjo ngjarje është oferta treditore për adhuruesit e librit.