Kulturë

Skënderaj shpalos detajet rreth koncertit “Hapësira e Një Ëndrre”

Skënderaj shpalos detajet rreth koncertit “Hapësira e Një Ëndrre”

“Është një koncert që ka një të shkuar dhe një histori”, thotë këngëtari i mirënjohur Alban Skënderaj në konferencën e tij, të parë të mbajtur për media, në Prishtinë.

Kjo konferencë shpalosi detaje të hollësishme rreth koncertit solistik “Hapësira e Një Ëndrre”.