Kulturë

Së shpejti publikohet romani i ri i Surroit

Së shpejti publikohet romani i ri i Surroit

Publicisti dhe shkrimtari, Veton Surroi, ka bërë të ditur se në Panairin e Librit “Prishtina 2019”, në fillim të qershorit, do të dalë edhe romani i tij i ri.

Për herë të parë, ai në Rubikon të KTV-së të mërkurën zbuloi edhe titullin e librit të ri, “Fshehtësia e zbulimit të Hanës”.