Kulturë

Arben Llapashtica, fitues i garës së fotografisë të organizuar nga BERZH-i

 

Kameramani i Kohavisionit, Arben Llapashtica, është shpallur fitues i garës së fotografisë të organizuar nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (EBRD), me bazë në Londër.

Llapashtica në këtë garë ka konkurruar me një fotografi të shkrepur në Malet e Rugovës.