Kulturë

Momentet ikonike të katedrales “Notre Dame” në film

Momentet ikonike të katedrales “Notre Dame” në film
 

Teksa pamjet e zjarrit shkatërrimtar që dëmtoi katedralen ikonike të Francës “Notre Dame” stepën botën, të shumtë janë ata që kërkojnë t’i shohin disa prej momenteve më të rëndësishme të strukturës. 

Me gjithë punën e palodhur të zjarrfikësve për ta vënë nën kontroll stihinë e flakëve përpara se ndërtesa të shndërrohej në gërmadhë, maja e kullës së saj emblematike dhe një pjesë e mirë e çatisë janë shkatërruar.