Kulturë

Ylli në ngritje i pianos

 

Zala Kravos është prej atyre muzikanteve që ende pa ia mësyrë ecjes drejt instrumentit në sallë, lë mbresa të një artisteje fort e zonja. 

Edhe pse veç 16-vjeçare, ajo del të jetë një prej pianisteve të reja më premtuese në Evropë. Është tejet e thjeshtë dhe e hapur në bisedë, por gjërat ndërrojnë kur ulet në stolin pranë pianos, shkruan sot Koha Ditore.