Kulturë

Filmi kosovar “Në Mes” triumfon në Lituani

 

Sot në ceremoninë e ndarjes së çmimeve në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Vilnius të Lituanisë në kuadër të garës së filmave të shkurtër triumfoi filmi “Në Mes” i autorit Samir Karahoda.

“Ky film është si një përrallë, të gjithë na tërhoqi ndriçimi i tij, aftësia për të shtjelluar tregimin e vet dhe tërheqjen e fuqishme kinematografike”, thuhej në motivacionin e çmimit për filmin kosovar.