Kulturë

Shfaqja “Bordel Balkan” përfundon pa incidente

Është dhënë sonte premiera e shfaqjes “Bordel Balkan”, e autorit Jeton Neziraj në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Shfaqja, e cila prek temën e ndjeshme të luftës dhe pasluftës, është dhënë pa ndonjë incident, ndonëse një ditë më parë Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kishte reaguar duke paralajmëruar se do të pengojnë shfaqjen e saj, për shkak se sipas tyre shfaqja ka përmbajtje denigruese për luftën e UÇK-së.