Kulturë

“The Last Act” për mosbesimin ndaj FBI-së

“The Last Act” për mosbesimin ndaj FBI-së
 

Brad Parks e nisi karrierën si reporter dhe më vonë punoi për “Newark Star-Ledger”. Ai tanimë ka shkruar nëntë novela dhe ka fituar çmimet “Shamus”, “Nero” dhe “Lefty” për libra të zhanrit krim-fiksion.

Libri i tij triler “Say Nothing”, i botuar më 2017, ishte i mbushur me komplote, ama ai më i fundit “The Last Act” mund të jetë më i miri i tij.