Kulturë

Morgan Freeman bart distinktivin për miqësinë Kosovë-SHBA

Morgan Freeman bart distinktivin për miqësinë Kosovë-SHBA

Aktorit amerikan me nam botëror, Morgan Freeman, të mërkurën i është dhënë një distinktiv me flamurin e Kosovës dhe atë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Është ai që simbolizon miqësinë midis dy vendeve. I është dhënë nga sekretarja e parë e Ambasadës së Kosovës në Panama, Valmira Thaçi-Musa, gjatë një takimi që ka pasur me aktorin. Këtë e ka bërë të ditur vetë sekretarja Thaçi-Musa nëpërmjet disa fotografive. Nuk janë dhënë detaje të tjera rreth këtij takimi.