Kulturë

Pianistja Lule Elezi realizon dy koncerte në Gjermani

 

Pianistja kosovare Lule Elezi po vazhdon paraqitjet e suksesshme jashtë vendit e sidomos ato në Gjermani.

Një nga instrumentistet kosovare më aktive në skenën evropiane, së fundi ka ndaluar në disa qendra me koncerte recitale dhe jo vetëm, transmeton emisioni Express në KTV.