Kulturë

Arta Agani sjell detajet për ekspozitën e nesërme në GKK “Përceptime: Burrneshat”

Arta Agani sjell detajet për ekspozitën e nesërme në GKK “Përceptime: Burrneshat”

Galeria Kombëtare e Kosovës dhe British Council prezantojnë projektin më të ri, i cili vjen si rezultat i një bashkëpunimi dy vjeçar në mes të pesë kuratorëve dhe institucioneve nga pesë vende të Ballkanit Perëndimor.

Ekspozita e titulluar “Perceptime: Burrneshat”, në Kosovë vjen të premten më 25 janar e kuruar nga, Arta Agani, transmeton emisioni Express në KTV.