Kulturë

“Reflections” në një botë tjetër përjetimesh

 

Blerta Kosova nuk i vë zhanër muzikës së saj. Në “Dit’ e Nat”, 11 janari qe nata e reflektimit artistik origjinal të saj. Audienca e mbushi kafenenë në qendër të qytetit, në përzierjen e elektronikës me pop.

24-vjeçarja nga Mitrovica me njërën dorë mbante mikrofonin dhe këndonte e me tjetrën punonte në miksetë në promovimin e albumit të saj “Reflections” me 10 këngë, secila ndryshe nga tjera sa i përket stilit, shkruan sot Koha Ditore.