Kulturë

“Flaka e Janarit 2019” i kushtohet 20-vjetorit të çlirimit të Gjilanit

“Flaka e Janarit 2019” i kushtohet 20-vjetorit të çlirimit të Gjilanit
 

Manifestimi shumë kulturor mbarëkombëtar “Flaka e Janarit 2019”, i cili këtë vit mbahet për herë të 28-të në Gjilan dhe organizohet nën përkujdesjen e kryetarit të komunës, Lutfi Hazirit, i kushtohet 20-vjetorit të çlirimit të Gjilanit.

Për dallim prej viteve paraprake, kësaj radhe më 11 janar është ndezur Flakadani tek sheshi “Rexhep Mala e Nuhi Berisha”.