Kulturë

Zeqiraj tregon për rrugëtimin e suksesshëm të filmit “Gardhi”

Zeqiraj tregon për rrugëtimin e suksesshëm të filmit “Gardhi”
 

Sot në pjesën qendrore të Expressit në KTV është zhvilluar biseda me regjisoren dhe skenaristen, Lendita Zeqiraj.

Me të diskutuam për rrugëtimin e deritanishëm të filmit "Gardhi" drejt suksesit dhe prezantimet që do t’i ketë në vazhdim nëpër festivale të ndryshme garuese.